Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tutaj będą zamieszczane ogłoszenia związane z serwerem.
Właściciel Serwera.
Pierwszy Lider Urzędu.
Główny Mapper.
Z dniem dzisiejszym otwieram rekrutacje na stanowisko J@. Podania proszę wysyłać w dziale Rekrutacja Na JunioAdmina!
Właściciel Serwera.
Pierwszy Lider Urzędu.
Główny Mapper.
NOWYM JUNIOR ADMINISTRATOREM ZOSTAJE GOETZE!
Wiadomość dodana po 2 h 32 min 33 s:
Z dniem dzisiejszym otwieram SanNews będzie robiło wywiady i wiadomości z SanAndreas. Ja zostaje opiekunem SanNews a Głownym redaktorem Goetze on będzie zajmował się rekrutacja itp.
Właściciel Serwera.
Pierwszy Lider Urzędu.
Główny Mapper.
Odchodze dzis z serwera nie mam zamiaru grac z zjeb**** goetze eloo
To co uważasz za zjebane zachowaj dla siebie.
Niestety w dniu dzisiejszym ze smutkiem żegnamy naszego JuniorAdministratora Goetze DZIĘKUJEMY za to co zrobił dla Pomocy Drogowej, Pogotowia, San News oraz dla Serwera. DZIEKUJEMY!
Właściciel Serwera.
Pierwszy Lider Urzędu.
Główny Mapper.
Witam.Jak już wiadomo odchodzę z serwera i będę za 315 dni. Fajnie się grało.Nie które osoby się smieją i cieszą inni płaczą :c i smutam :C . Taki H@ jak Koko to nigdy nie widziałem,myslę ze za te 315 dni poprowadzimy razem ten serwer i bedziesz czekal na mnie :C . A propo Daniela oraz Gienka przepraszam za wyzwiska,jestescie swietni. No nic J@ i innymi dlugo nie byłem ale chyba wystarczajaco duzo zrobilem dla tych ,dla serwera prawie nic :C przepraszam za to. Dlugo nie gralem na serwerze no ale nauka nie wybiera.Koniec Ery Goetza bajo :C
Lider pogotowia - 30-08-2016 do 1.09.2016
Junior Administrator - 30-08-2016 do 1.09.2016
KONIEC ERY GOETZA! WIDZIMY SIE ZA 315 dni BAJO!!
Żegnamy naszego przyjaciela z wielkim smutkiem i życzymy mu wielkich sukcesów w nauce.
Strony: 1